04 maj 2011

Dygn 1

Drygt ett dygn har nu gått sedan vi hämtade Java. Det känns nästan som om det gått lite väl lätt =) Java har varit nyfiken och glad hela tiden. Det är en orädd och kavat tjej men också väldigt mysig och söker gärna upp någons knä för lite mys - hon är helt underbar mao!

Lycklig lill-matte efter hemkomsten igår!

Då hon kom hem till oss var det naturligtvis massor att lukta på och undersöka även om vi skärmat av så hon bara har kök och vardagsrum att vara i ännu. Efter middagen (vår) kom hon till ro i D:s knä när han satte sig på golvet och hon kröp upp till honom. Bus och små sovstunder varvades under kvällen men så efter nio då alla barnen äntligen kom i säng slocknade hon bredvid mig i soffan - inte konstigt kanske!

Natten då - jo hon sov i princip hela tiden. Hon gnydde till ett par gånger, men jag behövde bara lägga handen på henne så somnade hon om igen. Vi sov till strax före 6 så jag kan inte klaga. Får väl se om det går lika bra i natt...

Det märktes idag att gårdagen tagit på krafterna. Vi tog ned platsbädden till köket och där har hon sovit rätt mycket idag. Mellan varven har vi lekt, varit ute och myst.

Hon bjuder redan på en del beteenden vilket är så roligt att se! Så liten och ändå så kvick på att prova vad som ska funka =) Det kommer att bli så roligt att se henne utvecklas!

/E

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar