16 augusti 2011

Utställning i Piteå (Terrierklubben)

I lördags åkte vi tidigt, tidigt till Piteå för att ställa ut Java på Terrierklubbens utställning. Vi börjar få bra vibbar vad gäller Piteå - superfint väder även denna gång!

Jag hade tänkt be Ewa visa Java denna gång för att se och lära hur hon visar henne, men då hon även skulle visa Javas bror Jasper så ställde snälla, snälla Doreén upp och gick med vår lilla guldklimp. Det var roligt att få se henne i ringen själv denna gång.

Hon (Java alltså) skötte sig bara bra när hon var ensam i ringen (hon var enda tikvalpen) . Betydligt svårare att sköta sig var det när hon skulle gå i ringen med bästa hanvalp - brorsan Yatsy... Nåväl, näst bäst (av 3 ***ASG***) är väl inte illa det heller!
 
Vi får väl fortsätta träna och jag hoppas att det startar någon valpkurs inom den närmaste framtiden så att det blir lite enklare att träna så att Java inte behöver bli så superglad och framförallt uppspelt då hon träffar andra hundar.

/E

1 kommentar:

  1. De lär säkerligen bli kurs.. har du anmält dig på deras hemsida att du vill ha nyhetsbrevet? jag tror faktiskt att de är där man får reda på det först..
    Å så kul! Då syns vi ju där! :)
    Stor kram

    SvaraRadera